Buca-Müşerref Mahmut Tınas Ortaokulu

Vizyon: Müşerref Mahmut Tınas Ortaokulu olarak; vizyonumuz Okulumuzda öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edilmesini sağlamak, okulumuzun çevresi ile birlikte kaliteyi ve başarıyı yakalamasını sağlamak, her işin gönüllülük ve işbirliği ile yapılabileceği inancını oluşturmak, kısacası eğitim-öğretim ortamları ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ve başarısı ile Türk Milli Eğitim Sisteminin ilkeleri ve temel amaçları doğrultusunda model bir kurum olmaktır.

Misyon: Müşerref Mahmut Tınas Ortaokulu olarak; misyonumuz Atatürk ilke ve inkılâplarına, Türk milletini yücelten milli ve manevi değerlere bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, yeniliklere açık, bilim ve teknoloji ile iç içe, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilerle donatılmış, özgüveni yüksek, sosyal becerileri gelişmiş ve kendini gerçekleştirebilen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz Buca ilçesi ortaokullar arası futbol turnuvasında şampiyon oldu. 18.02.2013

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0.232.4531411

WEB - https://mmtor.meb.k12.tr

Adres - KURUÇEŞME MAH. 203/47 SK. NO 2 BUCA / İZMİR

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Okulumuz Buca Kuruçeşme mahallesinde, Aybers Hikmet Karabacak Lisesine çok yakındır. Özel Tınaztepe Hastenesine 100 metre mesafededir.

Adres - KURUÇEŞME MAH. 203/47 SK. NO 2 BUCA / İZMİR

Ulaşım Kuruçeşme-Kemer, Buca - Gıda Çarşısı, Cennetçeşme - Kuruçeşme ve Buca - Yeni Garaj minibüsleri ile 171, 417, 476, 676 otobüsleri okulumuzun yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 12 km. ilçe merkezine 4km. uzaklıktadır.